31 Δεκ 2013

Μέγας Βασίλειος: Το λιοντάρι της Ανατολής (VIDEO)

2 σχόλια:

  1. δεν ειναι τυχαιο οτι το ευαγγελιο γραφτηκε στα ελληνικα, ο αποστολος Μαρκος ειταν Ελληνας απο την Κυπρο η Ναζαρεθ ειχε παρα πολλος Ελληνες και ο ληστης που υπηρετουσε και φιλοξενουσε την Παναγια με τον Χριστο στο σπιτι του στην Αιγυπτο τον λεγαν Δημας και ειταν Κυπριος Ελληνας και αυτοε ειταν στα δεξια του Χριστου επανω στον σταυρο,επισης αυτος που σηκωσε τον σταυρο και βοηθησε τον Χριστο για τον Γολγοθα ειταν επισης Ελληνας, η Μαρια ειταν Ελληνιδα αδερφη του Μαρκου που φιλεξενουσε τον Χριστο και τον εκρυβε με τους Μαθητες του και ο Μυστικος δειπνος εγινε στο σπιτι της,το αμπελι της Γεσθημανς ειταν επισης δικο της οπου εκει τον προδωσε ο Ιουδας, σε αυτα υπαρχου βιβλια που τα λενε, Ο Κυριος μιλουσε Ελληνικα και ειχε πολλους μαθητες Ελληνες, η τελευταια του λεξη επισης πανω στον σταυρο ειταν ελληνικη τετελεσται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε και; Μήπως ο Χριστός δεν κατέβηκε στη γη για ΟΛΟΥΣ τους ανθρώπους; (που δυσκολεύομαι έτσι κι αλλιώς να καταλάβω πού τα βρήκατε όλα αυτά…)
      Α, και για να ξέρετε, την εποχή του Χριστού μιλούσαν ΟΛΟΙ Ελληνικά! Αφού τους είχε κατακτήσει ο Μέγας Αλέξανδρος και ήταν Ελληνιστικό κράτος πολλά χρόνια προτού γίνει Ρωμαϊκή αποικία!

      Διαγραφή